Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد پنجعلی فوتبالش را از محله نظام‌آباد تهران آغاز کرد و با توجه به سن کم و قد و قامت کوتاهش به واسطه عشق و علاقه‌ای که به فوتبال داشت، خیلی زود به چشم آمد و موفق شد راه خود را در این رشته ورزشی باز کند. او در تیم‌هایی از جمله برق تهران، فتح تهران، پرسپولیس و الاتحاد قطر بازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

کاپیتان و دفاع آخر تیم ملی و البته یکی از بهترین‌های خود در پستی که تخصصی در آن کار می‌کرد، ۴۵ بازی ملی در کارنامه دارد و معتقد است در این دوره از رقابت‌های جام جهانی شانس صعود به عنوان تیم دوم گروه را داریم به شرط آنکه تمهیدات لازم برای این صعود در نظر گرفته شود. 

او روز دوشنبه پاسخگوی سووالات خبرنگار ورزشی ایرنا بود که مشروح آنرا در زیر می‌خوانید: 

در ابتدا به بحث جام جهانی بپردازیم، گروه ایران را چطور می‌بینید؟

گروهی که در آن هستیم به نظرم گروه خوبی است و این شانس را برای تیم ملی فوتبال ایران قائل هستم که به فکر صعود باشد. از انگلیس که بگذریم، تیم‌هایی همچون آمریکا یا برنده پلی‌آف اروپا، تیم‌های چندان قدری نیستند که نتوانیم در برابر آنها بازی خوبی را انجام دهیم. حتی در برابر انگلیس هم این فرصت وجود دارد که به حداقل امتیاز دست پیدا کنیم. بازی‌های ایران را برابر آرژانتین، پرتغال و یا اسپانیا را به یاد بیاورید. توانایی و ظرفیت خوبی داریم، اما باید از فرصت باقی مانده نهایت استفاده را ببریم و با دید حرفه‌ای به موضوع نگاه کنیم.

در مورد تیم ملی آمریکا؛ این تیم با تیم جام جهانی ۱۹۹۸ قابل قیاس است؟

آمریکا آن تیم جام جهانی ۱۹۹۸ نیست و هم آن تیم نیستیم. هر چند در آن دوران تیم بسیار خوبی داشتیم اما بازیکنانی که الان در خدمت تیم ملی هستند در بهترین شرایط هستند و در بالاترین سطح فوتبال اروپا و جهان بازی می‌کنند. مهدی طارمی، سردار آزمون، علیرضا جهانبخش و بازیکنان دیگر توانایی‌های فنی بالایی دارند و می‌توانند عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارند. تنها نگرانی من در این خصوص این است که در کارهای انفرادی خیلی خوب هستیم، اما وقتی در کنار هم قرار می‌گیریم، ایرادهایی وجود دارد که باید حل شود و در غیر این صورت در جام جهانی دچار مشکل می شویم.

در مورد دیدارهای تدارکاتی چه نظری دارید؟ 

با توجه به تیم‌هایی که با آن‌ها بازی داریم و آنچه در دیدار ایران و کره‌جنوبی رقم خورد، باید این مساله را قبول کنیم که چاره‌ای نیست، مگر آنکه با چهار یا پنج تیم سطح اول فوتبال جهان و اروپا بازی کنیم. در بازی با کره دیدیم وقتی تیم ایران تحت فشار قرار گرفت، چگونه دچار اشتباه شد و باید در دیدارهای تدارکاتی نقاط ضعف خود را شناسایی و به نقاط قوت تبدیل کنیم. به نظرم ما این ظرفیت را داریم که ایرادهای خود را قبل از جام جهانی برطرف کرده و به فکر صعود برای نخستین بار باشیم. 

شانس صعود را چقدر می‌دانید؟ 

در برابر انگلیس شاید بتوانیم به یک تساوی دست یابیم. هر چند کار آسانی نیست اما غیر ممکن هم نیست. در برابر آمریکا یا دیگر تیم پلی‌آف هم این فرصت و شانس را داریم که پیروز شویم و شاید بتوانیم با ۴ امتیاز جواز صعود را بگیریم. اما فوتبال است و اتفاقات داخل زمین؛ بارها دیده‌ایم تیم‌های بزرگ با وجود آنکه در طول ۹۰ دقیقه فرصت‌های متعددی داشتند اما در آخر با همه لیاقتی که داشتند بازنده زمین را ترک کردند و این هم از جمله زیبایی فوتبال است. 

از فدراسیون شنیده می‌شود برخی به دنبال جابجایی دراگان اسکوچیچ هستند. نظر شما چیست؟

این کار، اشتباه بزرگی است؛ چرا که در این برهه زمانی مربی کاربلد و بزرگی را نمی‌توان به همین راحتی پیدا کرد. از سویی دیگر اگر گزینه خاصی هم پیدا شود نمی‌توانیم به درستی انتقال پول را انجام دهیم و بازهم شاهد اتفاقات ناخوشایند برای فوتبال ایران هستیم. به نظر با توجه به فرصتی که در اختیار داریم بهترین گزینه حفظ اسکوچیچ است و باید از او همه جانبه حمایت کرد. نیازمند برگزاری اردوهای خوب و با کیفیت هستیم و زمان را باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که بازیکنان بیشترین زمان ممکن را در کنار هم و با هم باشند تا در کارهای گروهی بتوانیم به اهداف خود دست یابیم.

مدتی است در فوتبال ما بحث‌هایی مطرح می‌شود که هواداران را از فوتبال پاک ناامید کرده، در این مورد چه نظری دارید؟

بله متاسفانه ایرادهایی دیده می‌شود که برای فوتبال ما، آبروی ورزش ایران و آینده فوتبال ما خوب نیست. این که از مباحثی مانند جادو و طلسم سخن به میان می‌آید اصلا خوب نیست. این که نام جادوگری در فوتبال ایران مطرح می‌شود به هیچ عنوان زیبنده ورزش ما نیست و باید با افرادی که چنین جریان سازی‌هایی را می‌کنند به شدت برخورد کرد. در گذشته ما هم راز و نیاز داشتیم اما دلی بود و بین ما و خدا بود، اما این که بحث طلسم و جادوگری در قبال پول مطرح می‌شود، مبحثی است که باید با آن جدی برخورد کرد.

باید به یک نکته هم اشاره کرد؛ در فوتبال ما به خصوص در رقابت‌های امسال شاهد ایرادهایی در ابعاد مختلف بودیم که شاید بارزترین آن به مباحث داوری بازگردد که این هم قابل حل است، اما نمی‌دانم چرا مسئولان فدراسیون فوتبال نمی‌خواهند این مساله را حل کنند. کشوری فقیر یا ندار نیستیم که نتوانیم VAR را وارد ایران کنیم. اگر این سیستم علیرغم قول‌ها و وعده‌هایی که پیش از این داده شد وارد کشور شود، بسیاری از مشکلات فوتبال حل می‌شود و دیگر شاهد اتفاق‌های ناخوشایند و اعتراض نیستیم. 

به پرسپولیس برسیم. تیمی مدعی که امروز شانس چندانی برای قهرمانی ندارد.

بله، متاسفانه پرسپولیس در ابتدای لیگ مدعی اصلی قهرمانی بود اما رفته رفته شانس خود را کم کرد. این که چرا پرسپولیس به این روز افتاد، نیازمند بررسی همه جانبه است اما به طور خلاصه می‌توان به مواردی از جمله مشکلات مالی و تغییرات بسیار در کادر مدیریتی و بازیکنان اشاره داشت. در دیدارهایی که این روزها از بازیکنان تیم بزرگ و قابل احترام پرسپولیس می‌بینیم یک مساله بسیار مشهود است و آن استرسی است که در بازی بازیکنان دیده می‌شود. توپ‌ها در دو قدمی دروازه راهی به چارچوب پیدا نمی‌کند و تنها دلیل آن استرسی است که در روح و روان بازیکنان رخنه کرده است.

از طرفی باید به این مساله هم اشراف داشت که تیم‌های بزرگ نیازمند بازیکنان بزرگ هم هستند. شما وقتی پول نداشته باشید، نمی‌توانید بازیکنان خوب و مطرح را به خدمت بگیرید. اگر قرار باشد پرسپولیس به فکر قهرمانی در لیگ برتر باشد و مقتدرانه در فوتبال آسیا آقایی کند، بدون شک باید بازیکنانی را در اختیار بگیرد که فراتر از سطح قاره آسیا باشند و همه این ها نیازمند تامین منابع مالی است که پرسپولیس از آن محروم است.

چه توصیه ای به بازیکنان و هواداران دارید؟ 

فقط یک کلام می‌گویم، زندگی ادامه دارد. من به عنوان یک پیشکسوت وظیفه دارم از تیم محبوب، بزرگ و قابل احترام پرسپولیس حمایت و دفاع کنم. هواداران هم می‌دانند چه باید بکنند و در این سال‌ها نشان دادند به خوبی شرایط را درک می‌کنند و می‌دانم آنها هم از تیم و بازیکنان حمایت خواهند کرد. باید قبول کنیم که در چه شرایطی لیگ را شروع و به پایان بردیم و همه این‌ها نیازمند ذکاوت و هوشیاری است که شکر خدا هواداران فهیم تیم به خوبی آن را درک می کنند. 

باید قبول کنیم شانس پرسپولیس برای قهرمانی کم رنگ شده است، اما این پایان دنیا نبوده و نیست. پرسپولیس در این فصل بازی های خوبی را به نمایش گذاشت اما در برخی از بازی‌ها هم ایرادهایی داشت که باید از آنها درس بگیرد. 

و کلام آخر؛

از مسوولان می‌خواهم بیشتر به فکر فوتبال و هواداران آن باشند و اجازه بدهند تماشاگران از نزدیک بازی‌ها را دنبال کنند. امکانات لازم را در اختیار هواداران قرار بدهیم تا آنها در فضایی آرام از فوتبالی که عاشقانه دوستش دارند لذت ببرند. 

و در پایان هم از متصدیان امر درخواست دارم که مسببان اتفاقات ناگوار مشهد را شناسایی و همانطور که وعده دادند با افرادی که باعث شدند شان و منزلت بانوی مسلمان ایرانی اینگونه خدشه‌دار شود برخورد کنند. تصاویر این اتفاق تلخ در همه دنیا منتشر شد و اعتبار ورزش و فوتبال را زیر سئوال برد. باید بررسی شود چرا افرادی این گونه اعتبار ورزش و شان زنان را زیر سئوال می برند و این اصلا برای ما خوب نیست.

برچسب‌ها فوتبال باشگاه پرسپولیس علیرضا جهانبخش دراگان اسکوچیچ پرسپولیس جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال باشگاه پرسپولیس علیرضا جهانبخش فوتبال باشگاه پرسپولیس علیرضا جهانبخش دراگان اسکوچیچ پرسپولیس جام جهانی ۲۰۲۲ قطر جام جهانی فوتبال ما بازی ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز

کارشناسان آمریکایی می‌گویند میلیون‌ها نفر در این کشور هر ساله علائم بیماری روانی را تجربه می‌کنند و تعداد افرادی که به دلیل تشدید استرس به دنبال مراقبت‌های سلامت روان هستند رو به افزایش است.

به گزارش ایسنا، بخشی از مطالعات آماری در ایالات مختلف نشان داده است همچنین موارد ابتلا به یک «وضعیت حاد سلامت روان» که اغلب به عنوان یک اختلال روان پریشی، اختلال دوقطبی یا یک اضطراب شدید یا اختلال خوردن تعریف می‌شود و به طور قابل توجهی عملکرد و زندگی روزمره افراد را مختل می‌کند، در بین آمریکایی‌ها رو به افزایش است.

از سوی دیگر بررسی‌های اخیر سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز تایید می‌کند با گذر زمان و افزایش مشکلات و بحران‌ها در زندگی بشر امروزی، شمار افرادی که به نوعی از اختلالات روان دچار هستند، بیشتر و بیشتر می‌شود و همچنین با در نظر گرفتن این موضوع که بنابر آمارهای قبلی از هر هفت نوجوان یک نفر به این اختلالات دچار است این آمار می‌تواند نگران کننده‌تر باشد.

این سازمان اعلام کرد در سال نخست همه گیری کووید-۱۹ میزان ابتلا به اختلالات شایع روان از قبیل افسردگی و اضطراب بیش از ۲۵ درصد افزایش داشته است.

تدروس آدهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت پیش‌تر خاطر نشان کرد تمامی افراد به گونه ای با بیماران مبتلا به اختلالات روان مواجه هستند. برخورداری از سلامت روان به مفهوم سلامت جسم است و تغییر سیاست و عملکرد در سلامت روان می تواند مزایای واقعی و اساسی برای افراد، جوامع و کشورها به همراه داشته باشد. سرمایه گذاری روی سلامت روان، سرمایه گذاری برای برخورداری از زندگی و آینده بهتر برای همه است.

آدهانوم با اشاره به اینکه هنوز در اغلب کشورها اهمیت سلامت روان در اولویت قرار نگرفته است یادآور شد حتی پیش از آغاز همه گیری کووید-۱۹ تنها تعداد محدودی از افراد که به کمک نیاز داشتند به درمان‌های موثر و با کیفیت دسترسی داشتند. به طور مثال بیش از ۷۰ درصد از افراد مبتلا به روان‌پریشی در جهان از دریافت کمک محروم بوده‌اند.

اما آنچه انسان امروزی بیش از هر اختلال یا بیماری مشخص روانی دیگری با آن دست به گریبان است شرایط یا شنیده‌های استرس‌زا هستند و بسیاری از ما حتی گاهی بیش از حد خود را در معرض این استرس‌ها قرار می‌دهیم مانند پیگیری و دنبال کردن بیش از اندازه اخبار و وقایع ناخوشایند غافل از اینکه در این مورد یا بسیاری از رفتارها و اقدامات روزمره دیگر، نیازمند مدیریت فردی هستیم به گونه‌ای که سلامت روان و زندگی روزمره خودمان را مختل نکنیم.

کارشناسان سلامت نیز توصیه می‌کنند هرچند به واسطه دسترسی به اطلاعات می‌توانیم هر لحظه در جریان رویدادهای جهانی باشیم اما برای استفاده بهینه از این امکانات باید حد و مرزهایی را برای خود تعیین کنیم تا دچار آسیب‌های جدی جسمی و روانی نشویم و حتی در شرایط و موقعیت‌های سخت زندگی که برای بسیاری از مردم دنیا اجتناب‌ناپذیر هستند نیز بتوانیم تعادل عصبی - روانی خود را به شیوه‌ای مناسب حفظ کنیم.

یکی از هشدارهای متخصصان در اینگونه مواقع در مورد افرادی است که کنترل استرس و اضطراب خود را از دست می‌دهند و مدیریت احساسی آنها دچار مشکل می‌شود. در این خصوص اصطلاحی وجود دارد که دوره ای از استرس شدید ذهنی یا عاطفی را توصیف می کند و روانپزشکان در گذشته آن را «بحران یا فروپاشی عصبی» می‌نامیدند. در این وضعیت روحی، استرس آنقدر زیاد است که فرد قادر به انجام فعالیت‌های عادی و روزمره نیست.

اصطلاح بحران عصبی یک اصطلاح بالینی نیست. این یک اختلال مرتبط با سلامت روان نیز نیست بلکه در گذشته از آن برای توصیف بسیاری از شرایط مختلف مرتبط با سلامت روان استفاده می‌شد اما امروزه دیگر توسط متخصصان استفاده نمی‌شود. با این حال، این بدان معنا نیست که وضعیت بحران عصبی یک پاسخ سالم به استرس است. در واقع، کاملا برعکس است و گاهی اوقات می تواند نشان دهنده یک مشکل اساسی مانند افسردگی یا اضطراب باشد.

به علاوه هیچ دلیل مشخصی برای بحران عصبی وجود ندارد. هر چیزی که منجر به استرس بیش از حد شود می تواند آن را تحریک کند. به طور کلی، احساس استرس و ناتوانی در کنار آمدن با این وضعیت ممکن است منجر به احساس خستگی شدید شود که نتوانید وظایف عادی روزانه خود را انجام دهید. برخی از اتفاقات یا شرایطی که ممکن است باعث بحران عصبی شوند، شامل یک تراژدی ناگهانی در زندگی، یک تغییر اساسی در زندگی، استرس مداوم در محل کار (گاهی اوقات به عنوان «فرسودگی شغلی» شناخته می شود)، اضطراب، افسردگی، بد خوابی، مورد سوء استفاده قرار گرفتن و مشکلات اقتصادی هستند.

تجربه مقداری استرس بخشی طبیعی از زندگی است. هنگامی که احساسات بیش از حد طاقت فرسا می‌شوند، می‌توانند به یک بحران ذهنی کمک کنند. در حالی که تجربه این بحران می‌تواند ناتوان کننده باشد اما اقدامات و توصیه‌هایی وجود دارد که می توانید انجام دهید و تا حدی زیادی راهگشا هستند. شناخت علائم، انجام اقدامات پیشگیرانه و درمان می تواند کمک کننده باشد.

در واقع یک مرحله از بحران عصبی منجر به ناتوانی در عملکرد طبیعی، حداقل به طور موقت می شود. با این حال، چندین علامت می تواند نشان دهد که شما یا کسی که می شناسید، ممکن است در مسیر تجربه استرس طاقت فرسا باشید.

علایمی که باید جدی گرفته شوند

در ادامه به نقل از «وب ام دی»، برخی از علائم و نشانه هایی که باید مراقب آنها باشید را معرفی می‌کنیم:

احساس علائم اضطراب یا افسردگی

احساسات و اعمال مرتبط با اضطراب یا افسردگی پاسخ های رایج به استرس هستند از جمله:

- عزت نفس پایین

- ترس

- تحریک پذیری

- نگرانی

- احساس درماندگی

- به راحتی عصبانی شدن

- کناره گیری از خانواده و دوستان

- از دست دادن علاقه به فعالیت های مورد علاقه‌تان

- دشواری در تنفس

- گریه کردن غیرقابل کنترل

- افکار خودآزاری یا خودکشی

متخصصان تاکید دارند وقتی استرس مدیریت نشده و غیرقابل تحمل می‌شود، می تواند منجر به بحران عصبی شود.

مشکل در تمرکز

مطالعات نشان داده است که استرس هم بر ذهن و هم بر بدن شما تأثیر می گذارد. استرس طولانی مدت می تواند منجر به تغییرات ساختاری در مغز شود که می تواند بر حافظه شما تأثیر بگذارد و منجر به مشکل در تمرکز شود. در موارد شدید، کورتیزول بیش از حد حتی می تواند منجر به از دست دادن حافظه شود.

بی‌خوابی

برای برخی افراد، استرس بیش از حد ممکن است باعث بی خوابی شود و به خواب رفتن و در خواب ماندن سخت شود. وقتی نمی توانید بخوابید، مغز و بدن شما نمی توانند ریکاوری شوند که به نوبه خود می تواند منجر به بدتر شدن استرس و اضطراب شود. کمبود خواب همچنین می تواند بر سلامت جسمی شما و همچنین عملکرد ذهنی شما تأثیر بگذارد. برخی دیگر ممکن است با پرخوابی به استرس پاسخ دهند که ممکن است به مشکلات روحی و جسمی نیز منجر شود.

خستگی مفرط

استرس بیش از حد ممکن است باعث ایجاد احساس خستگی شدید شود. ممکن است به دلیل اینکه به اندازه کافی نمی خوابید احساس خستگی کنید یا حتی ممکن است به دلیل خواب زیاد احساس خستگی کنید. با گذشت زمان، خستگی مزمن همراه با استرس می تواند منجر به فروپاشی روانی شود.

تغییرات در اشتها

استرس می تواند تغییراتی در اشتهای شما ایجاد کند. برخی افراد با پرخوری با استرس مقابله می کنند که می تواند منجر به افزایش وزن ناخواسته شود. برای برخی دیگر، استرس می تواند منجر به کاهش اشتها شود.

مشکلات گوارشی

استرس و اضطراب می تواند منجر به مشکلات معده مانند گرفتگی عضلات، نفخ، یبوست و اسهال شود. اگر مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر هستید، استرس ممکن است باعث تشدید و عود بیماری شود که می تواند باعث ناراحتی گوارشی شود. اگر استرس دارید و شروع به مشاهده هر یک از این علائم کرده اید، می تواند نشانه ای از این باشد که شما در راه یک فروپاشی عصبی هستید.

توهمات

در برخی موارد، استرس شدید حتی می‌تواند باعث توهم شود. ممکن است چیزهایی را بشنوید یا ببینید که واقعاً وجود ندارند.

استرس غیرعادی نیست و درمان دارد

غیرعادی نیست که در زندگی تحت فشار قرار بگیرید. اگر احساس می کنید استرس شما بیش از حد شده است، با پزشک خود صحبت کنید. آنها ممکن است شما را به یک روانشناس یا روانپزشک ارجاع دهند. پزشک شما همچنین ممکن است بتواند درمان علائم فیزیکی را ارائه دهد.

درمان مناسب برای بحران عصبی عمدتا به علت آن و شرایط بیمار بستگی دارد. برخی از راهکارهای مفید و درمان‌های رایج آن عبارتند از:

تغییرات در سبک زندگی

خستگی ذهنی یکی از ویژگی های رایج برای یک بحران ذهنی است. برای برخی، استراحت و کاهش استرس می تواند یک درمان خانگی موثر باشد. این تغییرات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- کاهش تعداد تعهدات روزانه

- پیاده روی یا اضافه کردن نوعی ورزش به روتین روزانه

- داشتن یک رژیم غذایی سالم

- استراحت کردن در زمان نیاز

- مدیتیشن

- گذراندن زمان در طبیعت

دارو درمانی تحت نظر متخصص

پزشک متخصص نیز ممکن است داروهای افسردگی یا داروهای ضد اضطراب را برای کمک به علائم بحران عصبی تجویز کند. اگر استرس شما باعث بی خوابی می شود، ممکن است یک داروی خواب برای شما تجویز شود. اختلال در خواب می تواند استرس و اضطراب را بدتر کند.

روان درمانی

روان‌درمانی که به عنوان «گفتار درمانی» نیز شناخته می‌شود، به شما کمک می‌کند تا علائم فروپاشی عصبی و خطر ابتلا به یک فروپاشی عصبی دیگر را کاهش دهید. صحبت کردن با یک متخصص می تواند به شما کمک کند تا افکار خود را پردازش کنید و راه حل هایی ایجاد کنید که استرس و اضطراب شما را کاهش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • بازی با روان مخاطب در پخش فوتبال پرسپولیس و استقلال | شعر حافظ بی‌نوا تکه و پاره شد!
  • تمرین و ریکاوری سرخپوشان با حضور همه بازیکنان
  • تمرین و ریکاوری پرسپولیس با حضور همه بازیکنان
  • تمرین و ریکاوری پرسپولیس بعد از پیروزی مهم
  • سرمربی تیم ملی والیبال: صعود به المپیک رویا نیست
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • امباپه خیال هواداران تیمش را راحت کرد
  • آخرین وضعیت اورونوف برای همراهی پرسپوليس
  • داداش زاده: سرخپوشان باید مراقب حاشیه‌های سرمربی نساجی باشند